V prenovljenih prostorih naše kmetije nudimo gostom pristne ekološke jedi in sezonske degustacijske menije.

Naša ponudba temelji na konceptu originalne kraške kuhinje, s tem da upoštevamo sezono in pridelke. Pridih sodobnosti naši kuhinji dajejo zlivanje z mediteranskim in širšimi kulturnimi vplivi ter načela zdravega in ozaveščenega prehranjevanja.

Imamo bogato vegetarijansko in vegansko ponudbo.

V naših prostorih strežemo hišna vina demeter, in sicer vitovsko, malvazijo in teran ter domače sokove in sirupe.


Urnik gostinskega obrata

  • Ponedeljek – Petek: Po predhodnem naročilu za zaključene skupine (min. 8 oseb).
  • Sobota: 12:00 do 19:00
  • Nedelja: 12:00 do 17:00

Po koncu epidemije in ponovnem zagonu je postala naša realnost še nekoliko bolj butična. Tako vas bomo lahko v zunanjih prostorih skrbno negovanega kraškega borjača ali v notranji obnovljeni kamniti jedilnici še skrbneje razvajali z našimi ekološkimi specialitetami v mesni, vegetarijanski ali veganski različici.

ZARADI MANJŠEGA ŠTEVILA MIZ JE OBISK MOŽEN LE PO PREDHODNI REZERVACIJI.


Jedilnica na prostem

Na vinogradu in v bližnji obzidani kraški vrtači smo uredili štiri unikatne prostore v naravi, ki bodo gostom na voljo ob lepem vremenu.

Urnik:
  • Sobota od 12:00 do večernih ur
  • Nedelja od 12:00 do večernih ur

Po predhodni rezervaciji na naši kmetiji prevzamete vaše skrbno pripravljeno naročilo. S pomočjo pametnega telefona in virtualne mape se boste sprehodili do izbrane lokacije, urejene »jedilnice na prostem«, kjer vas bo volčjegrajska narava sprejela v svoj objem in razkrila vso svojo čarobnost.

PRI TAKI IZKUŠNJI SPROŠČANJA NE SMEMO POZABITI NA NEZAPISANA PRAVILA SPOŠTOVANJA OKOLJA IN SOČLOVEKA.

ŠTEVILO MIZ JE OMEJENO (4 MIZE), ZATO JE OBISK OB LEPEM VREMENU MOŽEN LE PO PREDHODNI REZERVACIJI.

Za pravilno delovanje tega spletišča se včasih na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki. Sistemski piškotki, ki so nujni za delovanje, so že dovoljeni. Vaša izbira pa je, da dovolite ali zavrnete piškotke analitike in trženja, ki nudijo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejšo uporabo strani in prikaz ponudbe, ki je relevantna za vas.
Preberi več